Zielscoaching

Zielscoaching is een pure vorm van coachen van ziel tot ziel.

Jouw ziel heeft alle informatie en weet wat nodig is voor jou op elk moment. Je ziel is wie je bent. We kunnen ons er helaas niet altijd mee verbinden of bewust van zijn. Er zit vaak een soort ruis op de lijn. Dit kan vele oorzaken hebben. Wat echt nodig is voor jouw ziel is niet altijd wat het ego, je persoonlijkheid het fijnst vindt. Het kan eng zijn, omdat het bijvoorbeeld gaat om je grootste angsten onder ogen te zien en daar wat mee te doen. We willen daar het liefste bij weg, we willen die angst vaak niet voelen en onder ogen komen. Maar wat zou er gebeuren als je het wel zou doen? Er is niets te verliezen, alleen maar te winnen. Het aankijken en omarmen van je angst en in de liefde die je bent laten oplossen is één van de grootste cadeaus die je jezelf kan geven. Het geeft ruimte, vrede, rust, levensgeluk en vooral het gevoel van meer thuis komen in jezelf, met jezelf. De verbinding met wie je bent, jouw pure liefde, licht en goddelijkheid zal je steeds meer gaan ervaren.

Dit is wat een zielscoaching jou kan brengen. Sommige mensen die bij mij komen noemen het ook wel ‘soulretrieval’, het helen, terughalen van onderdrukte, gekwetste of getraumatiseerde delen van jouw wezen. Wat ik doe is vooral luisteren, luisteren naar jouw ziel, voelen en afstemmen en de ruimte creëren voor datgene wat gezien, gevoeld en geheeld wil worden. En je naar de kern brengen van datgene wat bewust en geheeld wil worden. Het is helen op het allerdiepste niveau.

Het kan ook zijn dat je graag met meer passie wil leven, doen waarvoor je hier gekomen bent op aarde, bewust worden van je zielsplan. Ook daarbij kan ik je met zielscoaching in begeleiden.

Spreekt jou dit aan neem dan contact op met mij via de mail of telefoon voor het maken van een afspraak!

 

“Trust that your soul has a plan and even if you can’t see it completely, know that everything will unfold as it meant to”

Deepak Chopra