Ervaringen therapie

Een aantal cliënten hebben een stukje geschreven over hun ervaringen bij Holistisch psycholoog Miranda Visser.

|

Iris uit Beverwijk

Toen ik voor het eerst naar Miranda toeging, had ik niet verwacht dat ik zo snel mijn gedrag en denkwijze kon veranderen. Miranda begeleidt je heel prettig door je eigen proces, maar laat het jou wel zelf doen. Ze laat je ook inzien dat jij zelf weer kunt opkrabbelen. Dat vind ik heel mooi, want het heeft me een stuk sterker gemaakt en veel meer inzicht gegeven over mezelf. Een probleem heeft altijd een dieper liggende oorzaak en die zelf langzaam aan ontdekken was een heel leerzaam, sterker makend proces. Ik kan weer doen wat ik leuk vind, ik vertrouw op mezelf en heb ook geleerd dat dat vertrouwen heel belangrijk is. Ik ben Miranda heel dankbaar voor wat ik allemaal geleerd heb en sta nu weer sterk op eigen benen!

|

Evelien

Al ruim 15 jaar was ik aan het worstelen met mijn zelfbeeld. Ik vond mezelf niet mooi genoeg en zeker niet goed genoeg voor anderen. Na een advies van een vriendin kwam ik bij Miranda terecht. Ik wist niet zo heel goed wat ik moest verwachten en liet het maar gebeuren. Al snel voelde ik me op mijn gemak bij Miranda en had het idee dat ik alles kon zeggen en dat er dan geen oordeel was. Miranda heb ik maar 4 keer gezien en in die 4 keer ben ik totaal anders gaan denken. 
Zij heeft mij geholpen om dingen anders te zien en heeft mij heel veel zelfvertrouwen weer gegeven. Ik ben haar hier nog dagelijks dankbaar voor!! Ik kan oprecht zeggen dat ik nu helemaal gelukkig ben en helemaal happy met mezelf!!

|

Stef Köhler

Toen ik bij Miranda in behandeling kwam was ik op een punt in mijn leven aanbeland waar ik “geen uitweg” meer zag. Ik was erg depressief, mijn relatie was over, gebeurtenissen uit mijn leven kwamen heftiger dan ooit terug en op aanraden van een goede vriend besloot ik opnieuw “in behandeling” te gaan. De afgelopen twintig jaar was ik al onder behandeling geweest van verschillende psychiaters en psychologen, had een opname en langere tijd dagtherapie achter de rug. Ik dacht eerlijk gezegd dat niets of niemand mij meer kon helpen. Miranda ging als eerste in een lange lijn van hulpverleners “anders” met mij om. Bij haar kon ik langzaamaan “mijzelf zijn”, Miranda stelde zich óók kwetsbaar op, durfde ook haar emoties te tonen, was óók open naar míj toe. Hierdoor kon ik veel “dieper” gaan en kon ik écht onder ogen zien hoe ik mijn leven tot dan toe geleid had. De eerste maanden waren heel heftig, ik heb gehuild, geschreeuwd en ik ging “verder” dan ik ooit gegaan was. Dat was erg confronterend en stuitte zeker op weerstand bij mij. Een jaar lang heb ik bijna niets anders gedaan dan gehuild, gehuild en… gehuild! Maar ik wist dat het klopte, dat al die nare gevoelens en emoties eindelijk naar buiten mochten. Aangezien ik al zoveel hulpverleners “versleten” had was ik verbaasd dat er eindelijk wél iemand was die al deze gevoelens en emoties (onverwerkt of niet) uit mij kon krijgen. Waar ik bij de reguliere hulpverlening altijd tegen een muur van “zakelijkheid” aanliep was dit bij Miranda precies andersom! Miranda zag de mens en het gevoelspersoon achter de muren die ik had opgebouwd. Miranda gebruikte geen “technieken” die ik al zo vaak had gezien, Miranda was puur en oprecht en durfde zelf ook af en toe een traan te laten zien, maar bleef wel “professioneel”! Miranda handelde vanuit intuïtie en zette “spirituele tradities” in als middel, in plaats van de “technieken” die ik al zo vaak had gezien tijdens mijn reguliere behandelingen. Ik ben ongeveer anderhalf jaar in behandeling geweest bij Miranda en het was zeker niet makkelijk, maar ik heb in die anderhalf jaar meer over mijzelf geleerd dan in de voorafgaande twintig jaar bij andere hulpverleners. Natuurlijk moet je het uiteindelijk zélf doen, maar het is o zo fijn als iemand je eindelijk begrijpt, steunt en je inzicht geeft…

Miranda was, en is, een “engel” die puur vanuit een innerlijke kracht en een innerlijke behoefte dit “werk” doet. Als je even “de weg kwijt bent”, als je het even niet meer weet, als je denkt dat er geen mogelijkheden meer zijn of als je “gewoon” weer dingen “op een rijtje” wilt hebben… Twijfel niet meer, zoek hulp en neem contact op met Miranda!

Dank je wel Miranda, voor de afgelopen anderhalf jaar, ik ben erg dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten…

|

Astrid

Ik wist niet goed hoe ik om moest gaan met mijn negatieve gedachten en ik voelde mij in verschillende situaties onzeker. Ik was op een punt in mijn leven waarin ik graag meer in contact wilde staan met mezelf, beslissingen nemen vanuit mijn eigen diepere gevoel, maar ik had het gevoel dat ik hier niet goed bij kon komen.
 Het was gek maar het ging eigenlijk zo makkelijk bij Miranda. Zij gaf sturing aan mijn eigen leerproces waardoor ik als vanzelf op mijn eigen pad kwam. Er was ruimte voor diepere gedachten en inzichten tijdens de therapie, precies wat ik zocht. Opeens maakte ik keuzes en bracht ik zaken als vanzelf aan het rollen.
 De therapie bij Miranda vond ik heel toegankelijk, ik had het gevoel dat er alle ruimte was en ik voelde me gehoord. Bij Miranda heb ik echt het gevoel dat ik het zelf heb gedaan en daardoor voel ik me sterk.

|

Katja

Hartstikke bedankt voor je luisterend oor, ik voelde mij voor het eerst weer bij jou gehoord en een mens… Dank je wel.

|

Maaike

Ik kan nu beter vanuit mijn kracht werken en ik geloof meer in mezelf! Het ging allemaal prima op het werk, maar ik had het gevoel dat ik niet helemaal in mijn kracht zat en mijn talenten nog beter kon benutten. Alleen, ik wist niet hoe ik dat kon bereiken. Samen met Miranda heb ik allereerst een aantal doelen geformuleerd. Het waren heldere doelen die precies bij mij pasten. Daarna gingen we stapje voor stapje aan het werk. Ik vond het, eerlijk gezegd, eerst heel confronterend om zo met mezelf bezig te zijn. Al gauw viel dat weg en vond ik het heel plezierig. Vooral door de manier hoe Miranda te werk ging. Ze liet me in mijn waarde, ze werkt met een positieve insteek en vanuit daar durfde ik stappen te zetten. Eigenlijk ging ik na elke sessie met een blij en tevreden gevoel naar huis. Ik heb het coachingstraject nu een aantal maanden achter me liggen en kan met recht zeggen dat ik er elke (werk)dag wat aan heb!

|

Marinta

Miranda heeft mij geholpen om me te concentreren op de positieve dingen in het leven. Focus op de positieve dingen maakt de negatieve dingen kleiner. De negatieve dingen zijn er alleen maar om van te leren en om te mogen groeien. Met simpele methodes heeft ze mij geholpen om positiever in het leven te staan en weer de energie te voelen stromen. Nog steeds pak ik de aantekeningen van de sessies erbij wanneer ik mij down voel. Doordat ik weer naar mezelf durfde luisteren, ben ik met de opleiding voor ritueelbegeleider begonnen, die ik nu bijna afgerond heb.

|

K. uit Heemskerk

Ik had een aantal vragen over het leven. Vragen rondom mijn relaties, het ouder worden en mijn verleden. Vragen waar ik zelf volgens mij geen antwoord meer op kon geven, maar waardoor ik wel wat gestrest door het leven ging. Voor het eerst in mijn leven heb ik hulp van buitenaf gezocht. Ik kwam uit bij de praktijk van Miranda via haar website op het internet. Omdat de website mij aansprak heb ik met haar een afspraak gemaakt.
 In een aantal gesprekken, sessies, heb ik geleerd om meer contact te maken met mijn onderbewustzijn. Daardoor kon ik meer mijn gevoel laten spreken in plaats van mijn verstand. In de gesprekken en de stukken die ik schreef als huiswerk ben ik er achter gekomen dat ik de antwoorden op mijn vragen zelf kan geven. De “eigenwijsheid” in mij geeft mij antwoord op de vragen.
 Om dat te laten lukken heb ik een aantal oefeningen gekregen van Miranda. Onder andere de stress reductie oefeningen vanuit de Heart-Math methode. Deze oefeningen kon ik vooral thuis goed gebruiken. Ik heb niet op al mijn vragen antwoorden gekregen. Maar door de gesprekken met Miranda en de oefeningen ben ik wel in staat om weer wat gemakkelijker door het leven te wandelen.

|

Ron

Na een jaar van vervelende situaties op het werk en op persoonlijk vlak was de emmer meer dan vol. Ik ben toen in contact gekomen met Miranda en samen hebben we een doel gemaakt van waar ik heen wilde. 1 van de oefeningen was om je zelf positief te bekijken en positief te blijven bekijken. Ook de ademhalingsoefeningen hebben mij bijzonder goed geholpen ook doordat ik zelf heb gezien wat het met mij deed. De relatief simpele oefeningen hebben mij enorm verbaast wat het met me heeft gedaan, en wat het nog steeds met me doet. Het positieve van de sessies is dat alles in een rustige en kalme omgeving gaat. Als er nu iets gebeurt wat stress tot gevolg kan hebben doe ik inmiddels bijna automatische de ademhalingsoefening en kan ik de situatie veel beter relativeren. Ook tijdens sport en privé gaat het met deze oefeningen gemakkelijker. Miranda bedankt voor de steun die ik van je heb mogen ontvangen.

|

Belinda

Ik kan weer dingen ondernemen zonder belemmering. Na bijna 20 jaar dagelijks hoofdpijn te hebben gehad en veel te hebben gedokterd zonder resultaat ben ik met therapie bij Miranda begonnen. Na de eerste keer voelde ik al resultaat. Ik leerde hoe ik mijn stress en spanning onder controle kreeg en zo verdween ook mijn hoofdpijn! Nu bijna 10 maanden later gaat het nog steeds beter met mij. Ik heb veel meer energie en kan veel meer ondernemen zonder belemmering! Deze therapie heb ik ervaren als zeer bijzonder, het niet moeten praten over problemen, maar meer naar oplossingen zoeken en zo ook je eigen lichaam en geest leren kennen! Ik had gedacht dat niemand me meer hulp zou kunnen bieden, maar dit was voor mij geweldig…

Miranda Visser

Miranda Visser Psycholoog

Telefoon: 06 44 40 10 85

Geen wachtlijst!

Cliënt ervaring

Katja:
"Hartstikke bedankt voor je luisterend oor, ik voelde mij voor het eerst weer bij jou gehoord en een mens...
Dank je wel".

Lees meer ervaringen

Aangesloten bij: