Tarieven en vergoeding

Tarieven

Intake   (1,5 uur)                                                                 € 150,-

Individuele sessie  (75 minuten)                                      € 125,-

Telefonisch consult per 15 min                                        € 25,-

Een sessie kan op verzoek langer of korter duren en wordt verrekend volgens het geldende tarief.

Voor zakelijke tarieven kunt u even contact opnemen met mij.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Mijn behandelingen worden doorgaans vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding valt dan onder de noemer “psychosociale zorgverlening”.
Het eigen risico wordt hierbij niet aangesproken en een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Dit maakt psychologische hulp die wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering in veel gevallen aantrekkelijker dan psychologische hulp die wordt vergoed vanuit de basisverzekering.
De hoogte is afhankelijk van de door jouw gekozen aanvullende verzekering. Op de site van de NFG vind je een vergoedingen overzicht van de zorgverzekeraars die mij vergoeden. Je kunt ook even contact opnemen met je zorgverzekeraar voor de precieze vergoeding. (Geef hierbij aan de zorgverzekeraar aan dat ik als psycholoog ben aangesloten bij het NFG en het RBCZ.)

Overige mogelijkheden tot vergoedingen

  • via de werkgever
  • studenten via studiefondsen
  • via het UWV
  • via het PGB
  • via CIZ

BELANGRIJK! Omdat ik holistisch psycholoog ben is je privacy gewaarborgd! Je gegevens worden niet aangeleverd bij het landelijke DBC-informatiesyteem DIS. Zie Voordelen van Po10tial en Nieuws.

Betaling

De betaling gaat contant of kan binnen 7 werkdagen na het consult op rekening van M.Visser worden gestort.

Rekening nummer: IBAN NL17TRIO0379671409 ten name van Po10tial.

Verhindering

Als je een afspraak wilt afzeggen of verzetten dan hoor ik dit graag minimaal 24 uur van te voren. Zodat ik nog tijd heb om iemand anders in te plannen. Mocht het onverhoopt niet lukken dan ben ik genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen.