Voor welke klachten ga je naar een holistisch psycholoog?

Er is een grote verscheidenheid aan klachten, zoveel mensen zoveel klachten. Geen één klacht is hetzelfde ook al zijn er wel overeenkomsten. Klachten ontstaan niet zomaar, ze halen je uit je kracht, daarom wil je er ook van af want het voelt niet fijn.

De kans is groot dat ik jou kan helpen bij jouw vraag of klacht.

Omdat er zoveel klachten en vragen zijn kan ik ze niet allemaal beschrijven. Ik zal een aantal veelvoorkomende vragen, klachten en problemen benoemen waarmee ik je onder andere kan helpen.

Emotioneel en psychisch vastzitten

Bepaalde gevoelens blijven de kop op steken, je voelt je vaak heel verdrietig of juist heel somber en moe en je wilt het liefst alleen nog maar slapen. Of je voelt je juist regelmatig erg boos en je reageert daardoor wel eens af op de mensen van wie je het meest houdt. Het kan ook zijn dat je dwanggedachten hebt of juist veel paniek en angst ervaart. Dit voelt vaak naar en belemmert je in je vrijheid.

Je voelt je moe, ongelukkig en je weet het even niet

Het lukt allemaal even niet, veel dingen voelen als teveel, je ervaart veel stress dat kan in je werk zijn of juist in je relatie of gezin of in je studie. Je blijft maar piekeren en komt er niet meer uit.

Werk gerelateerde vragen en problemen

Je voelt dat je aan wat anders toe bent in je werk, maar wat? Wil je hogerop, ander soort werk of speelt er iets anders waardoor je een andere baan wilt. Het kan ook zijn dat je er een tijdje uit bent geweest door ziekte of wat anders en je wilt graag reïntegreren of de juiste baan vinden.

Gezondheidsklachten

Ook bij lichamelijke klachten kan ik je goed helpen. Klachten zoals misselijkheid, hoofdpijn, wisselende pijnklachten waarvan de artsen de oorzaak niet kunnen achterhalen. Het is vervelend en je wilt graag van de klachten af. Bestaan je klachten al lang en zijn ze chronisch of komen klachten steeds terug en weten artsen ook niet meer wat ze moeten doen. Voel je intuïtief dat het misschien anders is en kan dan de artsen zeggen, volg je intuïtie! Jouw zelfhelend vermogen is krachtiger dan je denkt!

Spirituele ervaringen en spirituele ontwikkeling

Wil je graag groeien en meer uit jezelf halen? Heb je levensvragen als ‘wat doe ik hier op aarde’ of ‘wat is het doel in mijn leven’? Of sta je juist heel bewust in het leven en je wilt daar nog meer in groeien? Dan kan ik je daarbij ondersteunen.

Het kan zijn dat je je juist anders voelt dan de mensen om je heen en dat ze je niet altijd begrijpen. Misschien ben je juist heel gevoelig of je ziet, hoort en voelt energieën die de meeste andere mensen niet ervaren. Heb je hier last van, vind je het eng of wil je deze juist verder ontwikkelen, dan ben je van harte welkom.

Zie je jouw klacht of vraag er niet tussen staan bel of mail gerust om te vragen of ik jou kan helpen.

‘Als je zwakheden hebt, betekent het niet dat je zwak bent maar dat je compleet bent.’

Deepak Chopra

Miranda Visser

Miranda Visser Psycholoog

Telefoon: 06 44 40 10 85

Geen wachtlijst!

Cliënt ervaring

Katja:
"Hartstikke bedankt voor je luisterend oor, ik voelde mij voor het eerst weer bij jou gehoord en een mens...
Dank je wel".

Lees meer ervaringen

Aangesloten bij: