Lezingen & Workshops

Hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid is een hele mooie en waardevolle eigenschap van mensen. Meer bekendheid over hooggevoeligheid is van belang. Er is nu nog te weinig erkenning en herkenning en ten gevolge hiervan ontstaan er vaak gevoelens, gedrag, problemen en klachten die niet begrepen worden en nog maar al te vaak fout gediagnosticeerd worden. Er kunnen veel klachten voorkomen worden als er op jonge leeftijd goede begeleiding plaats vindt van hooggevoelige kinderen. Ook behandelingen kunnen beter afgestemd worden als hooggevoeligheid wordt herkend en erkend.

Adequate begeleiding en behandeling is essentieel en zal het welzijn, de gezondheid en geluk van mensen verhogen!

 

Lezingen en Workshops

U kunt een lezing en workshop boeken over hooggevoeligheid. De lezing en workshop die u boekt wordt op maat gemaakt met oog op het doel wat u wilt bereiken.

Sectoren die aan hebben gegeven meer inzicht te willen in hooggevoeligheid en waarvoor ik lezingen en workshops heb gegeven zijn:

* Lager en middelbaar onderwijs

* Geestelijke gezondheidszorg

* Reguliere gezondheidszorg

* Psychologie en pedagogie studies

* Lerarenopleiding basisonderwijs (Pabo)

Werkt u in één van deze sectoren en wilt u graag een lezing of workshop boeken dan kunt u contact met mij opnemen voor een informatief gesprek en een offerte op maat. Ook als u niet werkt in één van deze sectoren en u graag een lezing of een workshop wilt boeken dan kunt u contact opnemen met mij.

 

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van de lezingen en workshops laat mij dit weten via info@po10tial.nl onder vermelding van informatie workshops en lezingen.